Anestezie

Acasa/Anestezie
Anestezie2021-11-25T15:01:41+00:00

Serviciile noastre

Echipa sectorului Anestezie Terapie Intensiva este preocupata atât de alegerea și efectuarea tehnicilor anestezice, cat și de supravegherea pacientei pentru desfășurarea în deplina siguranța a actului medical, precum și de supravegherea și asigurarea analgeziei în toată perioada perioperatorie.

Alegerea tipului de anestezie are loc in urma consultului preanestezic programat cu cateva zile înainte interventia chirurgicala. Pacienta va oferi medicului anestezist toate datele necesare si actele ce prezinta istoricul sau medical. In cazul existenței unor afectiuni asociate este posibila solicitarea de investigații / consultații suplimentare. Va vor fi oferite informații și detalii referitoare la efectuarea procedurilor anestezice, date referitoare la pauza alimentară (min 4 ore pentru lichide/8 ore pentru alimente solide), se va alege tehnica anestezica adecvata pentru interventia dumneavoastra fiind explicate riscurile si beneficiile fiecărei proceduri in parte. Va fi completat un formular medical și pacienta va semna consimțământul informat.

In cazul procedurilor din sfera ginecologica este indicata anestezia generala cu intubatie pentru intervențiile pe cale laparoscopica si pentru intervenții complexe pe cale histeroscopica, anestezia generala intravenoasa pentru intervenții ginecologice și obstetricale de scurta durata, anestezia generala cu intubatie sau, de preferat, anestezia loco regionala (rahianestezia sau anestezia epidurala ) pentru intervenții ginecologice pe cale vaginala. Alegerea tipului de anestezie va avea loc in urma discuției cu pacienta, medicul fiind cel care stabilește varianta optima.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa programați o discuție cu specialiștii noștri.

Mențiuni speciale

  • În funcţie de tipul intervenţiei, în Armonia Hospital poţi beneficia de administrarea următoarelor tipuri de analgezii: anestezie epidurală, rahianestezie, rahiperianestezie, anestezie generală, anestezie locală.

Programare Online

Servicii și tarife

* Vino acum la recepţia Armonia Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Armonia Hospital.

Articole

101/10/2012

Rolul consultatiei preanestezice

01.10.2012|

Actul chirurgical modern are ca principală prioritate siguranța pacientului și minimalizarea riscului anestezico – chirurgical, fapt posibil numai printr-o analiză atentă și minuțioasă a stării de sănătate a pacientului care urmează a fi supus unei proceduri chirurgicale, chiar și de mică anvergură. După ce specialistul a stabilit indicația chirurgicală, pacienta va fi informată de către medicul chirurg asupra beneficiului operației și a tehnicii chirurgicale folosite, dar și a eventualelor complicații chirurgicale postoperatorii ce pot surveni. Pacienta va trebui să își dea acordul scris pentru intervenție, după ce a fost corect [...]

101/03/2011

Nasterea fara dureri este posibila doar cu analgezie peridurala

01.03.2011|

"Cel mai impresionant efect al analgeziei peridurale este acela de a aduce femeii LINIȘTE ȘI UMANITATE pe perioada travaliului și a nașterii, bucurându-se odată în plus de cele mai prețioase și fericite clipe din viața ei ” (American College of Obstetricians and Gynecologists). Travaliul și nașterea au fost raportate ca fiind unele dintre cele mai dureroase momente din viața femeii, dar, astăzi, ea poate să aleagă să dispară durerea din minunata experiență a nașterii; și poate face asta fără să se simtă vinovată, pentru că micuțul din burtica ei se [...]

Spital Prieten al Copilului

Armonia Hospital a fost desemnat de către UNICEF „Spital Prieten al Copilului” o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui copil cel mai bun start în viaţă prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării să fie normă.

Certificare ISO 9001

Sistem de management al calității ISO 9001:2015; Sistem de management integrat mediului și securității internaționale conform standardelor: ISO14001:2015; OHSAS 18001:2007; ISO 27001:2013

Acreditare Golden Seal

„Suntem onoraţi sǎ primim recunoașterea unei echipe cu experienţǎ internaţionalǎ pentru munca acestor 14 ani de când a luat naștere Armonia Hospital.

Go to Top