Analize

Analize2021-04-20T11:07:22+00:00

Serviciile noastre

Asiguram toată gama de analize disponibile la noi în tara – examene toxicologice, hematochimice, imunologice, precum și cele de microbiologie, de coagulare și de urină, prin coordonare cu secțiile de spitalizare și serviciile solicitate de pacienți în ambulator. Colaboram cu liderii în domeniu și suntem disponibili nevoilor tale non-stop.

Mențiuni speciale

Spitalul nostru oferă posibilitatea recoltării a peste 2000 de investigaţii diferite de laborator precum hematologie, chimie, microbiologie, imunologie, alergologie, toxicologie, histopatologie, citologie, genetică şi biologie moleculară, utile în diagnosticarea şi monitorizarea diferitelor boli.

Program recoltare

Program recoltare: Zilnic. Pentru informații despre program vă rugam să ne contactați telefonic sau la recepția spitalului. Vă mulțumim.

Programare Online

Servicii si tarife

* Vino acum la recepţia Armonia Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Armonia Hospital.

Articole

1818/06/2014

Anemia la copii, inamicul unei dezvoltari normale

18.06.2014|

Primii ani din viața unui copil sunt decisivi în definirea viitorului său. O nutriție corespunzătoare permite, pe lângă dezvoltarea armonioasă, maturizarea sistemului imunitar ce va lupta împotriva infecțiilor sau dezvoltarea anumitor afecțiuni cronice, întâlnite la vârsta adultă. Una dintre cele mai frecvente afecțiuni tăcute ale copiilor de toate vâstele este anemia. De cele mai multe ori nu se manifestă în mod vizibil, însă netratată, poate provoca anumite complicații privind dezvoltarea armonioasă a micuțului. Ce înseamnă însă anemia? De ce apare la copii, cum se stabilește acest diagnostic și cum poate fi prevenită? Anemia este o disfuncție frecventă la copii, căci [...]

Spital Prieten al Copilului

Armonia Hospital a fost desemnat de către UNICEF „Spital Prieten al Copilului” o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui copil cel mai bun start în viaţă prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării să fie normă.

Certificare ISO 9001

Sistem de management al calității ISO 9001:2015; Sistem de management integrat mediului și securității internaționale conform standardelor: ISO14001:2015; OHSAS 18001:2007; ISO 27001:2013

Acreditare Golden Seal

„Suntem onoraţi sǎ primim recunoașterea unei echipe cu experienţǎ internaţionalǎ pentru munca acestor 14 ani de când a luat naștere Armonia Hospital.

Go to Top