Mulţumim tuturor colaboratorilor şi susţinătorilor a căror contribuţie ne-a ajutat să ne definim activitatea şi continuă să fie hotărâtoare în îndeplinirea misiunii noastre.

Sprijinul, încrederea şi prietenia oferite de dumneavoastră ne-au ajutat în derularea activităţii noastre şi datorită dumneavoastră am devenit familia care suntem astăzi.

Aceasta ne dă forța și convingerea necesară pentru a continua cele începute şi pentru a merge mai departe.

Asociaţia
Clubul Isis
proiect
susţinut de
Armonia Hospital

Clubul Isis a luat naştere pe data de 7 martie 2009 şi are ca scop principal programul Familia: “Mamă sănătoasă, copil sănătos”. Misiunea asociaţiei este de a promova stilul de viaţă sănătos, de a se asigura că mamele şi copiii acestora beneficiază de îngrijire şi suport pe perioada sarcinii, a naşterii, a alăptării şi a îngrijirii

 

bebeluşului şi de a asigura părinţilor sprijinul necesar pentru a oferi o educaţie de valoare copiilor. În prezent, Clubul Isis numără peste 200 de membri din care fac parte personalităţi locale şi naţionale, cadre medicale, mămici şi viitoare mămici, tătici şi viitori tătici.

Spital Prieten al Copilului

Armonia Hospital a fost desemnat de către UNICEF „Spital Prieten al Copilului” o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui copil cel mai bun start în viaţă prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării să fie normă.

Certificare ISO 9001

Sistem de management al calității ISO 9001:2015; Sistem de management integrat mediului și securității internaționale conform standardelor: ISO14001:2015; OHSAS 18001:2007; ISO 27001:2013

Acreditare Golden Seal

„Suntem onoraţi sǎ primim recunoașterea unei echipe cu experienţǎ internaţionalǎ pentru munca acestor 14 ani de când a luat naștere Armonia Hospital.