Directioneaza 2%

Ce înseamnă? Fiecare dintre noi avem un venit în urma căruia plătim statului un impozit. Există însă şi posibilitatea ca 2% din aceşti bani să fie redirecţionaţi în funcţie de atitudinea pe care o avem. Potrivit acestei prevederi, noi, contribuabilii persoane fizice sau juridice putem să direcţionăm în fiecare an 2% din impozitul pe venit către o asociaţie sau fundaţie. Direcţionarea a 2% din impozitul pe venit nu este o sponsorizare, donaţie sau contribuţie. Este vorba de o sumă datorată statului (ca impozit) dar poţi decide modul şi cui va fi alocată. Prin completarea formularelor 230 sau 200 în funcţie de sursa ta de venit, pana la data de 25 mai 2016, poți alege să direcţionezi 2% din impozitul pe venit către Asociaţia Clubul Isis, astfel încât să putem continua activitatea noastră. Tu poți face diferența! Modul în care evoluează societatea depinde de gestul tău. De ce?…

Revista „Arena Medicală”

Ghidul de Sănătate este o publicație trimestrială adresată nu doar tinerelor mămici ci tuturor care vor să ducă o viață sănătoasă.

Este mai degraba un îndrumător practic si specializat care învata cititoarele cum sa aleaga un medic ginecolog, cat de importanta este vizita regulata la specialist, care sunt semnele unei sarcini si care este evolutia ei luna de luna, cum decurge o nastere, care sunt primele ingrijiri pe care le primeste copilul la nastere, cum putem mentine un stil de viata sanatos…

De asemenea, revista furnizeaza informatii despre cele mai frecvente afectiuni din sfera genitala, si prezinta noile aparitii din domeniu – de la tratamente, aparate si echipamente medicale si pana la celebrele mituri care sunt demontate sau confirmate de specialisti.

Direcţionează 2% şi pune în mişcare cel mai ambiţios proiect medico-social din 2019

până pe 25 mai 2018 contribuie la achizitionarea unei caravane medicale
Organizator: Asociația Clubul Isis

Proiectul „Împreună învingem cancerul!” are ca scop inițierea unei campanii de screening organizat pentru prevenirea şi depistarea cancerului mamar, de col uterin şi ovarian pentru populația feminină aparținând grupei de vârstă 24 ani – 75 ani din județul Constanța. Proiectul se va desfășura în zonele rurale ale județului, iar deplasarea se va realiza cu ajutorul unei unității mobile dotate corespunzător realizării screening-ului pentru patologiile vizate.

! Obiectivul acestei campanii este achiziționarea unei caravane mobile – un mijloc de transport echipat cu un mamograf şi spaţii necesare pregătirii şi desfăşurării activităţii medicale.

În vederea îndeplinirii scopului propus, prin implementarea proiectului “Împreună învingem cancerul” se înţelege:

1: Screening complet fără ca femeile să se deplaseze într-o locație fixă, prestabiltă, ci prin deplasarea unității mobile în zona de domiciliu.

Asigurarea gratuită, pentru femeile din grupul țintă, a serviciilor specifice de screening, diagnosticare, evaluare, tratare şi monitorizare, pe o durată de 2 ani.

2: Activități de educare a populaţiei din grupul țintă

Campanii de educare a populației din grupul țintă în spiritul formării unei conduite de prevenție prin implementarea unui sistem de informare privind importanța screeningului și a modalităților de prevenire a celor 3 tipuri de cancer vizate în campanie.

Ce înseamnă?

Este ştiut faptul că toţi cei care au un venit plătesc statului un impozit. Există însă şi posibilitatea ca 2% din această sumă, care nedirecţionată în altă parte va ajunge la stat, să fie oferită unei asociaţii ale cărei scopuri merită susţinere din partea comunităţii.

Potrivit prevederilor in vigoare, contribuabilii persoane fizice sau juridice pot direcţiona în fiecare an 2% din impozitul pe venit către o asociaţie sau fundaţie, precum este Asociaţia Clubul Isis.

Direcţionarea a 2% din impozitul pe venit nu este o sponsorizare, donaţie sau contribuţie, ci o sumă datorată statului (ca impozit). De aceea, fiecare poate decide cui îi poate fi alocată.

Prin completarea formularelor 230 sau 200 (în funcţie de sursa de venit), până la data de 25 mai 2018, puteţi alege să direcţionaţi 2% din impozitul pe venit către Asociaţia Clubul Isis, astfel încât să contribuiţi la punerea în mişcare a celui mai nou proiect: Caravana medicală Împreună învingem cancerul.

Modul în care evoluează societatea depinde de gestul pe care alegeţi să îl faceţi!

De ce?

  • Este simplu și nu costă nimic!
  • Aveţi satisfacţia faptului că aţi contribuit la dezvoltarea unor proiecte de interes pentru comunitatea judeţului Constanţa
  • Sunteţi conectaţi la acţiunile realizate în vederea atingerii scopului principal – atragerea de fonduri pentru achiziţionarea caravanei mobile
  • Contribuiţi la continuarea şi dezvoltarea seriilor de campanii dedicate informării şi sprijinirii cetăţenilor judeţului Constanţa privind stilul de viaţă sănătos şi educaţia copiilor.

Cu 2% primit

  • Dezvoltăm proiectul Împreună învingem cancerul
  • Tipărim şi distribuim peste 100.000 de materiale de informare cu privire la prevenţia cancerului mamar, de col şi uterin
  • Organizăm întâlniri cu femeile din judeţul Constanţa care nu au acces la o sursă medicală şi susţinem cazurile medicale diagnosticate.

Dacă aveţi venituri din salarii:

Completaţi Declaraţia 230 (punctele I şi II). Suma corespunzătoare a 2% din impozit va fi calculată de către organele fiscale. Puteţi lăsa căsuţa necompletată. Semnaţi formularul. Nu completaţi data deoarece o vom trece noi atunci când depunem formularul la Administraţia Financiară. Puneţi formularul în plic şi treceţi ca destinatar: Asociaţia Clubul Isis, Str. Mircea cel Bătrân, Nr. 102, Constanța sau vă aştepăm la sediul nostru până la data de 25 mai 2018.

Dacă aveţi venituri din alte surse:

Completaţi Declaraţia 200 (punctul III). Acest formular este destinat pentru persoanele care obţin venituri din drepturi de autor, închirieri, activităţi independente, etc. Suma corespunzătoare a 2% din impozit va fi calculată de către organele fiscale. Puteţi lăsa căsuţa necompletată. Semnaţi formularul. Nu completaţi data deoarece o vom trece noi atunci când depunem formularul la Administraţia Financiară. Puneţi formularul în plic şi treceţi ca destinatar: Asociaţia Clubul Isis, Str. Mircea cel Bătrân, Nr. 102, Constanța sau vă aştepăm la sediul nostru până la data de 25 mai 2018.

Aşadar, campania noastră lansează un îndemn de a susţine, prin contribuţii financiare, procesul de achiziţie a unei caravane mobile – un mijloc de transport tip TIR – adaptat corespunzător, ce simulează 2 cabinete medicale (pentru consultaţii şi ecografie) şi un mini-centru de imagistică medicală (dotat cu un mamograf şi un ecograf) şi o secţie dedicată departamentului de registratură şi înregistrare pacienţi. Acesta se va deplasa săptămânal, pe parcursul a 2 ani, în judeţul Constanţa, pentru a consulta femeile aparținând grupei de vârstă 24-75 ani.

Spital Prieten al Copilului

Armonia Hospital a fost desemnat de către UNICEF „Spital Prieten al Copilului” o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui copil cel mai bun start în viaţă prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării să fie normă.

Certificare ISO 9001

Sistem de management al calității ISO 9001:2015; Sistem de management integrat mediului și securității internaționale conform standardelor: ISO14001:2015; OHSAS 18001:2007; ISO 27001:2013

Acreditare Golden Seal

„Suntem onoraţi sǎ primim recunoașterea unei echipe cu experienţǎ internaţionalǎ pentru munca acestor 14 ani de când a luat naștere Armonia Hospital.