Personalul medical va va oferi cele mai bune ingrijiri pe parcursul spitalizarii. Specialistii nostri va vor informa in permanenta referitor la evolutia starii dumneavoastra de sanatate si va vor raspunde la orice intrebare sau nelamurire.

Pe parcursul internarii, medicul de garda si medicul curant va vor vizita periodic si veti discuta impreuna cu acestia diagnosticul dumneavoastra, optiunile de tratament si evolutia starii dumneavoastra de sanatate.

Toate saloanele sunt dotate cu grup sanitar propriu cu dus, instalatie de climatizare, televizor cu cablu, telefon, internet wireless.

Hrana pentru pacientii nostri este furnizata in regim catering, la alegere dintr-o gama variata de meniuri si este servita la pat de catre personalul nostru. Toate meniurile sunt avizate de catre medic, in conformitate cu principiile nutritionale specifice afectiunilor si/sau starii dumneavoastra de sanatate.

Siguranta si confortul dumneavoastra sunt prioritare. Toate persoanele care se vor ocupa de dumneavoastra doresc ca procesul terapeutic să se desfăşoare în cele mai bune conditii iar sederea pe durata spitalizarii in acord cu aşteptările şi dorinţele dumneavoastra. Pentru aceasta îşi vor da toată silinţa şi profesionalismul. În cazul în care personalul medical abilitat apreciază că situaţia medicală nu permite respectarea opţiunilor manifestate de dumneavoastra, folosirea altor proceduri şi tehnici se va face pentru respectarea calităţii actului medical şi a siguranţei dumneavoastra, după ce veti fi informat si vi se va cere consimtamantul.