Informatii privind conditiile de internare in spital:

Acte necesare pentru internare:

 • actul de identitate;
 • cardul de sanatate;
 • dovada calitatii de asigurat: adeverinta de salariat, cupon de pensie, somaj etc.);
 • biletul de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist;
 • dosarul medical personal cu istoricul controalelor si investigatiilor medicale efectuate anterior;

Dupa terminarea formalitatilor necesare internarii (completarea dosarului medical, echiparea corespunzatoare etc.) veti fi condus in rezerva care va este destinata si vi se vor furniza informatiile necesare si regulile pe care trebuie sa le respectati dvs., apartinatorii, vizitatorii dvs. pe durata internarii.

Bagajul de nastere:
INFORMATII despre “bagajul” pentru maternitate:

Pentru mama:
dosarul medical cu investigatiile efectuate pe durata sarcinii;  articole de igiena personala: sapun, pasta si periuta de dinti, pieptene, deodorant, crema de fata si de corp, servetele umede pentru fata si maini, servetele uscate; absorbante și tampoane, dischete pentru sâni, cremă pentru sâni;  obiecte vestimentare: cămăși de noapte și sutiene adaptate pentru alăptat;  halat de baie și papuci de casă;  șosete și lenjerie intimă comodă; haine pentru ieșirea din spital.

Pentru nou – nascut:
trei, patru rânduri de hăinuțe pentru nou-născuți: body-uri,  salopete, căciulițe, șosete, botoșei;  scutece mărimea zero (pentru nou-născuți);  șervețele umede;  produse de ingrijire pentru bebelus: șampon, crema pentru tratarea eritemului fesier, crema de corp; kit-ul pentru recoltare celule stem (daca pacienta a optat pentru aceasta varianta).

Informatii privind externarea
Intentia de externare se anunta cu 48h inainte pentru pacientii nedeplasabili si cu 24 h inainte pentru pacientii deplasabili, exceptie facand situatiile medicale deosebite.

La externare pacientul primeste urmatoarele:

 • 1 exemplar bilet de externare;
 • scrisoare medicala in care sunt specificate indicatii terapeutice, regim de viata si date privind dispensarizarea afectiunilor;
 • dupa caz, copie a investigatiilor de inalta rezolutie si concediu medical.

Inaintea externarii, toate bunurile pacientului pastrate in gestiunea spitalului vor fi predate pacientului/apartinatorului legal.

Informatii pentru vizitatori

Pacientii internati in Armonia Hospital pot fi vizitati zilnic, in timpul programului de vizita stabilit pentru fiecare sectie:

Obstetrica-Ginecologie
DimineataPranzDupa amiazaSeara
09:30 – 10:3013:00 – 14:0016:00 – 17:0020:00 – 21:00
Pediatrie
DimineataPranzDupa amiazaSeara
10:30 – 12:0016:00 – 18:00
Oncologie
DimineataPranzDupa amiazaSeara
8:30 – 9:3015:30 – 16:30

 Vizitatorii sunt rugati sa se prezinte la receptie, de unde vor fi indrumati spre salonul pacientului. Pe perioada vizitelor se interzice:

 • accesul pe sectie in stare de ebrietate.
 • fumatul si consumul bauturilor alcoolice.
 • introducerea pe sectie a alimentelor sau bauturilor de orice fel (cu exceptia celor aprobate de medicul curant).
 • accesul vizitatorilor care prezinta semne si simptome ale unei boli contagioase acute (ex. viroze respiratorii).
 • accesul cu animale de companie.
 • prezenta a mai mult de doi vizitatori simultan in salon.

In blocul operator:

 • Vizitele in blocul operator se pot face de catre doua persoane, sau o persoana care poate intra de doua ori, perioada de vizita fiind de maxim 15 minute.
 • Nu se vor aduce flori pacienţilor aflaţi în blocul operator.

Vizitatorii sunt rugati ca, pe perioada vizitei, sa evite discuţiile neplăcute ce pot afecta pacienţii, sa respecte intimitatea si perioadele de odihna ale pacientilor internati, respectiv activitatea personalului medical, adoptand un comportament civilizat, pastrand linistea si limitand utilizarea telefoanelor mobile.

In timpul efectuarii vizitelor, consultatiilor si a diverselor proceduri medicale, accesul vizitatorilor nu este permis in saloane, acestia putand astepta in receptia spitalului.
Pacientii pot refuza accesul vizitatorilor, comunicând în avans acest lucru recepţiei.
Personalul nostru va sta la dispozitie pentru informatii suplimentare.