Pentru susținerea, actualizarea cunoștințelor si îmbunătățirea activității practice și  teoretice medicale  – medicilor de familie, specialiști pediatri, neonatologi 

Tema:
Modul 1 – Diabetul zaharat
Modul 2 – Epilepsia

Organizator: Asociaţia Clubul Isis cu sprijinul Armonia Hospital şi al Facultății de Medicină din cadrul Universității “Ovidius” Constanța

Str. Mircea cel Batran nr. 102, Constanta 900663; Nr. Reg. spec.: 47/2011; CIF: 28480634

Telefon: 0341 463 344; Fax: 0341 463 366; Mobil: 0723 601 883

E-mail: andreea.hahui@isis-med.ro, www.isis-med.ro

Lectori: Prof. Univ. Dr. Valeria Stroia – medic primar pediatru, Dr. Daniela Stoian – medic specialist neurologie pediatrică

Perioada: 18-20 octombrie 2013

Locaţia: Armonia Hospital, Constanța

Asociația Clubul Isis pune la dispoziția medicilor din județul Constanța cursuri de educație medicală continuă concepute şi susținute de specialiști cu recunoaștere națională și cu experiență practică îndelungată pe teme de larg interes medical.

Începând din luna august, procesul de formare profesională este programat a se desfășura periodic și își propune să capteze atenția unui număr cât mai mare de medici. Preocuparea pentru dobândirea de noi informații practice trebuie să caracterizeze și să se oglindească în activitatea oricărui cadru medical și tocmai de aceea venim în întâmpinarea acestui deziderat prin debutul unei serii dedicate de cursuri special concepute.

Cursurile, susținute de specialiști în domeniu și cadre universitare recunoscute academic, sunt gratuite iar participantii obțin credite EMC.

Scopul acestui program este de a contribui la creșterea competențelor profesionale ale medicilor, îmbunătățirea și completarea nivelului de cunoaștere, în asigurarea unor  îngrijiri medicale actuale și de calitate.

Pentru a participa la cele două moduluri de curs puteți să confirmați prezența la numărul de telefon 0723.601.883 – responsabil Andreea Hahui sau pe email la adresa andreea.hahui@isis-med.ro ( vă rugăm să specificați numele complet, specializarea și numărul de telefon).

Organizatorul Programului Regional este Asociația Clubul Isis, acreditată de către Colegiul Medicilor din România ca furnizor de educație medicală continuă.

Manager de proiect: Dr. Mohamed Zaher – președinte Asociația Clubul Isis