Cel de-al treilea curs de educație medicală continuă programat a se desfasura in perioada 26-28 octombrie, cuprinde trei module:

  • Dezvoltarea neuromotorie în primele 12 luni de viață
  • Infecțiile respiratorii acute la copil
  • Influența climei asupra patologiei copilului

Lectori:

  • Prof. Univ. Dr. Valeria Stroia – medic primar pediatrie
  • Dr. Daniela Stoian – medic specialist neurologie pediatrică

Organizator: Asociaţia Clubul Isis și Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” Constanța cu sprijinul Armonia Hospital şi al Academiei de Nutriţie Nestle.

Str. Mircea cel Bătrân nr. 102, Constanța 900663; Nr. Reg. spec.: 47/2011; CIF: 28480634 Telefon: 0341 463 344; Fax: 0341 463 366; Mobil: 0723.601.883; E-mail: club@isis-med.ro; www.isis-med.ro

Asociația Clubul Isis pune la dispoziția medicilor din județul Constanța cursuri de educație medicală continuă concepute şi susținute de specialiști cu recunoaștere națională și cu experiență practică îndelungată pe teme de larg interes medical.

Începând din luna august, procesul de formare profesională este programat a se desfășura periodic și își propune să capteze atenția unui număr cât mai mare de medici. Preocuparea pentru dobândirea de noi informații practice trebuie să caracterizeze și să se oglindească în activitatea oricărui cadru medical și tocmai de aceea venim în întâmpinarea acestui deziderat prin debutul unei serii dedicate de cursuri special concepute.

Cursurile, susținute de specialiști în domeniu și cadre universitare recunoscute academic, sunt gratuite iar participanții obțin credite EMC.

Scopul acestui program este de a contribui la creșterea competențelor profesionale ale medicilor, îmbunătățirea și completarea nivelului de cunoaștere, în asigurarea unor îngrijiri medicale actuale și de calitate.

Pentru a participa la acest curs gratuit vă rugăm să confirmați prezența la numărul de telefon 0723.601.883, responsabil Andreea Hahui, sau pe email la adresa andreea.hahui@isis-med.ro (vă rugăm să specificați numele complet, specializarea și numărul de telefon).

Organizatorul Programului Regional este Asociația Clubul Isis, acreditată de către Colegiul Medicilor din România ca furnizor de educație medicală continuă.

Manager de proiect: Dr. Mohamed Zaher – președinte Asociația Clubul Isis