Viața are un parcurs imposibil de anticipat. Ne poartă prin locuri minunate, ne oferă satisfacții, ne ajută să ne realizăm cele mai ascunse dorințe, dar ne pune și piedici. Pe unii dintre noi viața parcă vrea să ne doboare, să ne răpească fericirea, dându-ne o sarcină greu de acceptat – lupta cu un diagnostic nemilos, cancerul.

Descurajarea, frica faţă de perioada ce va urma și teama de durere îi doboară emoțional pe cei mai mulți dintre bolnavi. Cu un subconștient dominat de gânduri sumbre, demoralizați și derutați, pacienții diagnosticati cu cancer își pierd încrederea în sine.


Secția de Oncologie a Armonia Hospital – din dorința de a le oferi o șansă extrem de prețioasă, de a-i ajuta să traverseze cu ușurință greutățile vieții.

Proiectul s-a născut din dorinţa medicului Mohamed Zaher de a pune bazele unui loc protejat și cu personal specializat în care pacientii diagnosticaţi cu cancer să nu primească doar îngrijiri medicale, ci şi o alinare a sufletului.

Diagnosticarea timpurie și tratamentul adecvat pot salva viețile bolnavilor

Cancerul poate fi vindecat atât timp cât diagnosticarea se face timpuriu, ceea ce face ca acest lucru să fie la fel de important ca metoda propriu-zisă de tratament.

Cancerul, pe locul 2 în țara noastră între cauzele mortalităţii, după afecţiunile cardiace

Pacienţii trebuie să treacă printr-un proces lung de tratament, ce presupune vizite repetate la medic şi evaluări speciale. De aceea, în Armonia Hospital veți găsi o echipă alcătuită din personal specializat şi experimentat, dispozitive care au la bază tehnologie de înaltă clasă, metode medicale moderne, precum şi sisteme de infrastructură care să permită coordonarea între specialişti. Adoptând această abordare, Armonia Hospital a făcut paşi semnificativi în tratarea cancerului.

METODE RADIOLOGICE DE DIAGNOSTICARE A CANCERULUI – primul pas către un tratament eficient

Isis oferă servicii de diagnostic şi tratament pacienţilor săi folosing cele mai noi echipamente, iar specialiştii în radiologie lucrează împreună cu tehnicieni şi personal experimentat. Astfel, este facilitată diagnosticarea timpurie a celor mai comune tipuri de cancer observate în societatea noastră, cum ar fi cancerul de col uterin, la plămâni, la colon, la sân sau la stomac.

PET-CT – pentru un diagnostic rapid şi de încredere

PET-CT este unul dintre cele mai eficiente tehnici de furnizare a imaginilor disponibile în zilele noastre. Pe scurt, PET-CT este o tehnică de furnizare a imaginilor care ilustrează funcţiile organelor şi ţesuturilor în corpul omenesc la nivel metabolic şi care combină punctele forte ale PET (tomografie prin emitere de pozitroni) şi ale CT (tomografie computerizată), care furnizează informaţii anatomice detaliate. PET-CT este folosit în mod special în domeniul oncologiei pentru identificarea tumorilor, pentru a determina cât de mult s-a răspândit tumoarea, pentru a evalua modul în care pacienţii răspund la tratament şi pentru a determina dacă masa existentă este benignă sau malignă în unele cazuri.

Departamentul de Oncologie din cadrul Armonia Hospital se adresează tratării tuturor tipurilor de boli oncologice aflate în stadiu incipient sau avansat, care necesită spitalizare de zi, în regim continuu sau terapie la domiciliu, supravegheată activ prin nucleul de oncologie din ambulatoriu. Pacienții care apelează la serviciile oferite în spitalul nostru sunt consultați, tratați și monitorizați de o echipă medicală cu bogată experiență în domeniu.

Te așteptăm cu sufletul și cu brațele larg deschise!
Cu drag, Echipa Armonia Hospital.