Participarea la evenimentul organizat de Armonia Hospital este supusă următorilor termeni și condiții pe care vă rugăm să îi respectați. Pentru a avea parte de cea mai placută experiență la evenimentul Martie – Sport şi educaţie în familie, vă rugăm să acordați un moment parcurgerii informațiilor de mai jos.

Ora indicată pentru sosire

Spectacolul va începe cu promptitudine, la ora menționată – 18:00, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces (este permis începând cu ora 17:00) şi orice alte activități ce premerg participarea la spectacol, în scopul intrării în sală/aşezarea pe loc, înainte de începerea programului.

Pentru siguranța și confortul spectatorilor, vă rugăm să acordaţi prioritate părinţilor cu copii de vârstă mică şi să fiţi cooperanţi cu toţi participanţii la eveniment, inclusiv cu echipa de organizare.

Cei sosiţi după ora de începere a evenimentului vor putea ocupa locurile rămase libere, fără a crea disconfort celor deja prezenţi.

Confirmarea participării

Cu 24 de ore înaintea începerii evenimentului trebuie să confirmaţi participarea la adresa dpo@isis-med.ro sau la numărul de telefon 0720 150 943. În caz contrar, se anulează dreptul de acces în sală.

Accesul în Sala Sporturilor

Accesul la eveniment se face doar pe baza Invitaţie, cu respectarea numărului de persoane care a fost menţionat la ridicarea Invitaţiei. Aceasta se prezintă la intrare unui reprezentant al organizatorului sau unei persoane delegate de acesta, care va purta un semn distinctiv. Vă rugăm să păstrați Invitaţia asupra dumneavoastră până la părăsirea incintei în care a avut loc evenimentul. Spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este permis doar dacă sunt insoţite de un adult.

Pentru a evita crearea de disconfort, şi din motive de securitate cerute de ISU, participanţii nu au voie să blocheze căile de acces / ieşire în caz de urgenţă.

La momentul intrării în sală, spectatorilor le este recomandat să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă. În cazul în care aveți nevoie de îndrumare, vă puteți adresa unui reprezentant al Organizatorului sau unei persoane delegate de acesta, care va purta un semn distinctiv.

Accesul în zona scenei

Nu se va permite spectatorilor (adulţi şi copii) să urce pe scenă pe toată durata show-ului cu artistul Gașca Zurli. Spectatorii nu vor depăşi linia de siguranţă din faţa scenei. Părinţii sunt rugaţi să înţeleagă această regulă. În baza contractului semnat cu artistul Gaşca Zurli, orice încercare de încălcare a acesteia poate avea drept consecinţă sistarea spectacolului şi încheierea imediată a evenimentului. În acest caz, Organizatorul este absolvit de orice vină iar orice diferende apărute urmare a nerespectării prezentului Regulament, secţiunea Accesul în zona scenei, vor fi soluţionate între artistul Gaşca Zurli şi partea care a creat situaţia ce se face obiectul litigiului.

Băuturi alcoolice – Substanţe interzise – Substanţe explozive

Nu este permisă introducerea de băuturi alcoolice, substanţe interzise, substanţe explozive în sala în care desfăşoară evenimentul. Organizatorul are dreptul de a cere evacuarea persoanelor aflate în stare de ebrietate sau aflate sub influenţa narcoticelor sau celor care nu se supun prevederilor acestui Regulament. Pentru siguranţa publicului şi a tuturor participanţilor, dacă sesizaţi evenimente nedorite sau persoane care au un comportament neadecvat, vă rugăm să anunţaţi un reprezentant al Organizatorului sau o persoană delegată de acesta, care va purta un semn distinctiv.

Fumatul

Fumatul este interzis în Sala Sporturilor. Spectatorii care doresc să fumeze pot face acest lucru doar în zonele aflate în aer liber. Vă rugăm să respectaţi această regulă şi să nu puteţi Organizatorul în dificultate, care poate cere organelor abilitate să aplice sancţiuni conform legislaţiei în vigoare.

Folosirea telefoanelor mobile, fotografierea şi înregistrarea audio-video

Fotografierea sau înregistrarea audio-video la spectacol (inclusiv folosind telefoanele mobile) este permisă, respectând dreptul de refuz al persoanelor care nu doresc să fie incluse în imaginile surprinse de dispozitivul dumneavoastră. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru nerespectarea acestui drept.

Totodată, orice persoană care asistă la concert este de acord că ar putea fi subiectul unor imagini video sau fotografii fără a fi recompensată în bani sau prin alte modalități.

Obiectele de valoare

Obiectele de valoare vor fi păstrate de către spectatori. Vă rugăm să acordați atenție prevenirii pierderii obiectelor personale și să nu le lăsați niciun moment nesupravegheate. Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru obiectele de valoare uitate, pierdute sau lăsate în grija unei terţe persoane şi nu poate fi considerat răspunzator pentru dispariția acestora.

Evenimente nedorite

În cazul unui eveniment nedorit, vă rugăm să anunţaţi un reprezentant al Organizatorului sau o persoană delegată de acesta, care va purta un semn distinctiv. În cazul în care Organizatorul, din motive de siguranţă, vă adresează un mesaj, vă rugăm să îl respectaţi neîntârziat şi să îi ajutaţi pe cei care se află în preajma dumneavoastră, prioritate având copiii – mamele cu copii.

În situaţii de maximă urgenţă, vă rugăm să nu intraţi în panică şi să respectaţi instrucţiunile care vă vor fi oferite de Organizator.

Pentru siguranţa tuturor participanţilor, agenţi de pază se vor afla în sala în care se va desfăşura evenimentul. Vă rugăm să nu încercaţi să depăşiţi linia formată de aceştia, să nu forţaţi accesul spre scenă sau către alte direcţii care sunt semnalizate cu mesajul Accesul interzis, să respectaţi indicaţiile Organizatorului şi să păstraţi un mediu optim derulării evenimentului.

Asistenţă medicală

La intrare în Sala Sporturilor vor fi amplasate 3 echipaje de ambulanță cu personal medical specializat. Pentru orice problemă, adresați-vă personalului medical sau unui reprezentant al Organizatorului sau unei persoane delegate de acesta, care va purta un semn distinctiv.

Curăţenie

Vă rugăm să aruncați deșeurile numai în locurile special amenajate în acest scop.

Regulile formulate în prezentul Regulament se aplică tuturor spectatorilor la evenimentului  Martie – Sport şi educaţie în familie, și, prin prezenta publicare, se consideră că a fost luat la cunoștință și acceptat de către aceștia.

Suntem convinşi că aceste informații vă sunt utile și că vă veţi bucura pe deplin de experiența participării la evenimentul pe care îl organizăm în data de 7 martie 2019, la Sala Sporturilor din Constanţa.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi cooperare!
Vă aşteptăm cu drag şi vă dorim Distracţie plăcută!
Echipa de organizare