TU poți contribui la creșterea calității vieții unor ființe care merită tot ce-i mai frumos, dar cărora destinul le-a pus o piedică.

Trebuie doar să vrei … și până la urmă de ce n-ai face-o?

Iată cum:

1.Completează formularul 230 dacă ai realizat venituri doar din salariu. Completează cu datele de identificare (pct. I) și semnătura. Nu este obligatoriu să completezi și restul rubricilor.

2. Completează formularul 200 dacă ai realizat și alte venituri în afara salariului (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, cedarea folosinței bunurilor, etc).

3. Până la începutul lunii mai a anului 2014 trimite formularul către Administrația Financiară de care apartii, cu scrisoare recomandată sau depune direct formularul la sediul Instituției.

În situația în care strângi mai multe formulare de la colegi sau prieteni care redirectioneaza 2% din impozitul pe venit către Asociația Clubul Isis, contactează-ne și vom stabili împreună modalitatea prin care echipa noastră va colecta și trimite formularele către Administrația Financiara.

Adevăratul ajutor este cel oferit la nevoie. Și cine are mai mare nevoie de ajutor dacă nu acești copii?

Noi, membrii Asociației Clubul Isis, îți mulțumim că ai citit acest mesaj iar dacă te-am convins să intri în echipa noastră suntem onorați să te cunoaștem.

Semnează și cronometrează! … Ai văzut? N-a durat mai mult de 2 minute!

Cel puțin un copil îți va mulțumi.