Armonia Grup Premiați cu Premiul pentru Excelență în Servicii Medicale

Suntem încântați să anunțăm că Armonia Grup (Armonia Hospital, Heka Hospital, SIA Medical) a fost onorată cu Premiul pentru excelență în servicii medicale și pentru contribuția la creșterea încrederii pacienților în clinicile private. Distincția a fost acordată în cadrul Galei Clubului Antreprenorilor, desfășurată într-o locație deosebită din punct de vedere istoric – Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București.

Acest premiu reprezintă o recunoaștere a angajamentului nostru de a furniza servicii medicale de cea mai înaltă calitate și de a construi relații solide bazate pe încredere și respect reciproc cu pacienții noștri. Este un testament al eforturilor necontenite și al profesionalismului echipei noastre dedicate.

Dorim să mulțumim tuturor pacienților noștri pentru încrederea și loialitatea lor. De asemenea, suntem profund recunoscători echipei noastre pentru pasiunea și dedicarea lor în a face diferența în domeniul medical privat.

Armonia Grup rămâne devotată misiunii sale de a îmbunătăți continuu calitatea serviciilor medicale și de a răspunde cu empatie și profesionalism nevoilor fiecărui pacient.

Vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a descoperi noi realizări și inovații în cadrul serviciilor noastre medicale.

#PremiuDeExcelență #ServiciiMedicale #ArmoniaGrup #HekaHospital #SIAMedical #MedicinăPrivată #ExcelențăÎnMedicină