Un proiect inovator susținut de Armonia Hospital, desemnat de Unicef “Spital Prieten al Copilului”

Pentru ca fiecare plimbare să fie relaxantă și toată familia să simtă acest lucru

Alăptarea este una dintre cele mai frumoase și mai naturale experiențe pe care o mămică o poate împărtăși cu bebelușul său. Atunci când nu îi poate asigura micuțului un confort necesar, mămica este tentată să întrerupă temporar procesul de hrănire naturală.

Armonia Hospital încurajează alăptarea, le susține și le sprijină pe tinerele mămici, venind în întâmpinarea acestora cu un proiect inovator. Armonia Hospital a amenajat în parcul Țara Piticilor din Constanța un spațiu special pentru alăptare și menținere a igienei micuțului.

Mămicii îi este asigurat confortul de care are nevoie pentru a-și alăpta micuțul, iar atmosfera caldă îi va oferi micuțului liniștea de care are nevoie în acele momente.

Totodată, Spitalul Isis pune la dispoziția părinților responsabili posibilitatea de a menține igiena personală a micuților, amenajând în spațiul de alăptare un loc pentru schimbarea scutecelor de unică folosință, alături de o sursă de apă.

Programul de funcționare al spațiului de alăptare corespunde cu orarul parcului Țara Piticilor. Spațiul este monitorizat de o firmă de pază iar accesul se face gratuit.

Echipa Isis promovează alăptarea și se bucură că a putut oferi micuților prilejul de a fi hrăniți natural.

Spațiul de alăptare și menținere a igienei micuțului este un proiect marca Asociaţia Clubul Isis cu sprijinul Armonia Hospital şi al Primăriei Municipiului Constanța.