Am putea spune ca in randurile urmatoare veti gasi o reclama asa cum suntem obisnuiti sa vedem adesea intr-o lume virtuala.

O sa spun de unde aceasta idee a articolului.

Cand ne veti vedea prin saloane, in mod sigur, nu vom veni numai sa facem tratamentul si sa intram in salonul urmator, vom poposi, iti vom adresa cateva intrebari despre starea ta, vom ramane sa te ascultam, ba chiar incurajam discutiile.

Aproape doi ani de cand existam

Trecand aproape doi ani de cand maternitatea aduce pe lume copii, am realizat ca aceasta conduita creaza o stare de bine familiilor, se simt apropiati de noi, iar relatia se desprinde de multe ori de ceea ce reprezinta doar actul medical. Increderea si deschiderea stau la baza oricarei relatii umane.
Credeti ca este aceasta conduita este afisata undeva?
Sau poate face parte din instruirea de baza a personalului medical incadrat la noi?
Nu.

Atitudine calda creaza sentimentul unei familii

Incurajam deschiderea famiilor catre noi, fiindca dorim sa aflam ce isi doresc cu adevarat, ce asteptari aveau in legatura cu nasterea lor, cu ingrijirile medicale imediate, cat si despre confortul si ingrijirile hoteliere.
Este esential sa descoperim care ne sunt plusurile.
De semenea dorin sa aflam ce putem schimba pentru a veni in preintampinarea nevoilor familiilor care poposesc la noi, pentru una dintre cele mai importante experiente din viata.

Parerea ta ne este de ajutor

Sunt pareri pe care pacientele si apartinatorii ni le impartasesc de cele mai multe ori fara a le solicita.
„Astazi, ca de obicei, incerc sa leg cateva cuvinte cu familia, ne povesteste una dintre colegele noastre,
aflu din ce localitate este si de ce ne-a ales pe noi, cum ne-au gasit.
Stiti ca marea majoritate folosesc motoarele de cautare din lumea virtuala cu expresia maternitate privata?¨ ne spune colega noastra.

Ce inseamna acest lucru

Oamenii doresc din ce in ce mai mult sa se adreseze unui sistem public privat, pentru a beneficia de servicii medicale de calitate si de conditii hoteliere in spital.

Intrabam un alt tatic venit din Bucuresti

¨De ce maternitate privata?¨

Raspuns:
¨Costurile sunt la vedere. Serviciile sunt afisate. Personalul este amabil, uman, diferit, ca in orice institutie privata, se simte acest lucru. Imi place sa stiu care-i costul, dar in egala masura este importanta siguranta din punctul de vedere al actului medical’, cat si relatia cu personalul medical.¨

Intrebare:
¨Cum ne-ati gasit?”

Raspuns:
¨O simpla cautare pe google. Am avut mai multe optiuni.
Am scris email catre mai multe maternitati private, am rugat sa fim programati pentru a vizita clinicile pentru a alege serviciile medicale si hoteliere pe care ni le ofereau.¨

Intrebare:
¨Si? Intr-un final, de ce noi?¨

Raspuns:
¨Fiindca ni s-a raspuns imediat la telefon, am fost primiti fara niciun fel de retinere in clinica atunci cand timpul nostru ne-a permis, am vizitat saloanele, sala de nastere, sala de operatie, salonul de reanimare al nou nascutului.”

Intrebare:
¨Ce v-a convins?¨

Raspuns:
¨Transparenta, caldura personalului, promptitudinea¨