Ce ne aduce implinirea?

Oamenii cauta locuri diferite in care se pot regasi, in care dorintele le sunt respectate, unde exista comunicare.
De asemenea, sunt oameni care cred in valori, care s-au raportat la propriile experiente si au dorit sa schimbe ceva.
Raportandu-se la ceea ce au trait, au cautat confirmari teoretice si practice, ca lucrurile pot fi indeplinite, oameni conseventi care cu litera legii si pasiune au putut construi si respecta valori.

Ne dorim sa nastem cu respect

Cate gravide au ascultat povestile prietenelor care au nascut in alta tara decat Romania?
Cate si-ar fi dorit ca lucrurile sa se intample altfel, stiau ca exista beneficii pentru mama si copil, pentru cuplu, relatia afectiva dintre mama si bebelus?
Exista multe mamici informate, cu spirit de initiativa care, au incercat sa schimbe o lume a nasterii, dorind ca experienta lor sa se petreaca diferit:
**o nastere in apa
** o nastere in care natura sa primeze,
** partenerul sa fie parte a acestui moment unic-nasterea bebelusului.

Din ce in ce mai multe gravide din alte localitati ni se adreseaza

Fiindca am citit o lume virtuala unde se nasc mereu intrebari despre modul in care gravidele pot ajunge la noi, ne-am gandit ca iti putem fi de folos, cu urmatoarele repere.

Trimite un email pe adresa office@isis-med.ro sau suna la unul din numerele afisate pe site pentru a obtine o programare.

Vei fi programata in functie de antecedentele, de modul cum a evoluat sarcina, la o vizita, unde medicul va stabili in functie de modul in care ai ales sa nasti, cand sa revii pentru internare.

Daca esti din alta localitate, este bine sa fi in evidenta unui medic din localitatea ta, sa iti pastezi contacul cu clinica, iar in functie de evolutia sarcinii, modificarile care anunta debutul travaliului, vei afla cand te vei prezenta.

Se poate sa vii din saptamana 38 si sa mai stai internata pana cand travaliul debuteaza de la sine , daca asta doresti.

Daca ai programat o operatie cezariana, tot impreuna cu medicul ales al clinicii, stabilesti cand te prezinti in clinica.
In general, dupa internare travaliul poate debuta de la sine in cateva ore sau cateva zile.
Spitalizarea dupa nastere este de trei zile, daca lucrurile decurg firesc.