Donator de Zambete la Lake View
26 august 2011

Ne indreptam din nou atentia asupra copiilor parasiti, a caror casa este centrul de plasament, iar parinti – personalul in grija carora se afla.

Intr-o zi de prietenoasa de vara, pe 26 august, membrii Clubului ISIS impreuna cu partenerii sai, Asociatia United Hands Romania si Nestle Romania, si-au propus sa doneze zambete de vara.

Spatiul de joaca amenajat in incinta Lake View din Constanta

Incepand cu ora 11, spatiul de joaca amenajat in incinta Lake View din Constanta ii asteapta pe copiii de la centrul de plasament Delfinul din Agigea si pe cei de la Micul Rotterdam din Constanta sa se bucure de jocurile copilariei. La eveniment sunt invitati si micutii care fac parte in Clubul Isis.

„Ne dorim sa continuam ceea ce a devenit deja o traditie – Campania Donator de Zambete,

iar toti copiii care vor veni alaturi de noi vor primi cadouri. Este un eveniment care aduce bucurie in sufletele noastre, ale organizatorilor, si ne bucuram ca ni se alatura, pe langa institutii si firme comerciale, persoane fizice, familii cu copii care doneaza diverse obiecte sau produse”, a declarat managerul spitalului privat Isis – dr. Mohamed Zaher, initiatorul acestui proiect.

Vino alaturi de noi!
Fii donator de zambete!

„Donator de zambete” se apropie de implinirea a doi ani

Continua sa ofere sprijin copiilor abandonati, dar si familiilor cu copii care locuiesc in zonele rurale.
Prin intermediul acestei campanii, in ultimul an, echipa Isis reusit sa aduca zambete pe chipurile a peste 700 de copii din comunele Istria, Pestera, Nazarcea, Castelu, dar si din diferite centre de plasament din judetul Constanta.
Acestia au primit hainute, carti, jucarii, alimente si dulciuri, au luat parte la activitati creative in aer liber si in cadrul Atelierului de Ciocolata Silvian, au beneficiat de controale pediatrice gratuite, iar peste 250 de mamici si gravide au beneficiat de consultatii medicale gratuite de obstetrica si ginecologie, teste Papanicolau, ecografii si tratamente, planning familial, precum si de consiliere psihologica gratuita.

„Donator de zambete” este o campanie initiata de catre Clubul Isis si Asociatia United Hands Romania si este sustinuta de catre partenerii sponsori Lake View si Nestele Romania.

Parteneri media: Neptun Tv, Telegraf, Radio Doina.