În urmă cu 3 ani, când am plecat la drum, ne-am propus să atingem excelența.

Astăzi ne propunem să nu vă dezamăgim și să rămânem un reper al sănătății dumneavoastră fiind în continuare alături de familia pe care ați construit-o alături de noi. Vrem să păstrăm echilibrul vieții sănătoase, între arta de a oferi servicii medicale și bucuria de a găzdui un nou început.

Am împlinit 3 ani(!), 3 ani în care am dăruit zâmbete, 3 ani în care lacrimile de bucurie au conturat o altă dimensiune vieții. Totul a căpătat o altă valoare datorită vouă și tocmai de aceea vă mulțumim. Vă mulțumim că aveți încredere în noi!

Pentru familia dumneavoastră a fost conceput proiectul Isis iar rezultatele pe care le-am obținut în acești ani de existență se datorează încrederii pe care ați avut-o în noi.

Vă mulțumim pentru fiecare început alături de echipa Isis! Datorită vouă ne-am definit activitatea, ne-am îndeplinit misiunea, devenind familia care suntem astăzi.

Proiectele în curs de derulare, precum și planurile de viitor, sunt pentru ca dumneavoastră împreună cu familia să vă puteți bucura de o viață liniștită. Vă mulțumim că faceți parte din familia noastră, familia Isis!

În prag aniversar, vă spunem cu sinceritate că suntem bucuroși știind că De 3 ani dăruim fericire!

Dr. Mohamed Zaher Manager – General Armonia Hospital