Emoţie pentru că aşteaptă cu nerăbdare să facă cunoştinţă cuminunea căreia i-a dat viaţă. Iar fericire pentru că o femeie împlinită radiază de bucurie.

Sunt două sentimente pe care bărbatul le trăieşte alături de partenera sa, în calitate de tată, de soţ. Eu, în primul rand în calitate de medic, apoi de manager al spitalului privat, trăiesc aceste clipe unice alături de fiecare pacientă, de fiecare bebeluş care vede lumina zilei la Isis. De fapt, trăiesc din plin fiecare moment în care văd chipuri fericite. Copii şi părinţi.

Viaţa ne-a învăţat că trebuie să fim oricând pregătiţi pentru a oferi ajutor, prea puţin contează cui. Important este să fii alături de acela care are nevoie de sprijin dar nu are puterea să ceară ajutor.

Noi, echipa Isis, am învăţat să dăruim, să îngrijim, să aducem bucurie. Asta înseamna emoţie şi fericire. Nu numai pentru noi, dar mai ales pentru cei cărora le oferim un sprijin.

Alătură-te echipei noastre! Fii Donator! Donează zâmbete!

„Uneori, cuvintele pe care ne-am obişnuit să le rostim ni se par prea puţine pentru a exprima ceea ce simţim cu adevărat”.

Dr. Mohamed Zaher Manager – General Armonia Hospital