Își anunță din timp venirea. Se lasă așteptat dar cu toate acestea nu întârzie niciodată. Toți membrii familiei sunt nerăbdători să îl cunoască iar curiozitatea aproape că nu le dă pace.

Nu, nu este vorba despre moșul cu sacii încărcați cu daruri… Cum ați spus? Da, ați ghicit! Bebe s-a născut!

Bucuria oricărei familii se programează în secret, se protejează câteva luni și vede lumina zilei alături de noi, echipa primului spital privat din Constanța. Nașterea fiecărui copil ne umple sufletul și întregește familia noastră, familia Isis. Când pleacă acasă împreună cu familia, ia cu el o părticică din sufletul nostru și astfel rămânem împreună.

Ne bucurăm că am adus fericire în sufletele multor familii și tocmai de aceea, în prag de sărbătoare, gândurile noastre bune se îndreaptă către dumneavoastră. An de an, în această perioadă, suntem cu sufletul alături de cei care ne-au trecut pragul, care au apelat la serviciile noastre pentru că au avut încredere, pe care îi considerăm prieteni.

Vă dorim tuturor ca sufletul să vă fie totdeauna în sărbătoare, să vă bucurați de mireasma bradului și de feeria de culori care îl împodobește și să împărtășiți emoțiile alături de cei dragi.

La mulți ani!

Dr. Mohamed Zaher – Manager General Armonia Hospital