Aşteptarea unui nou membru ar trebui să fie una dintre cele mai fericite perioade din viaţa unei familii.

Anticiparea întâlnirii cu o nouă viaţă, pregătirile pe care viitorii părinţi le fac împreună, grija, tandreţea şi iubirea care emerg din acest nou rol de a fi părinte, sunt sentimente care îmbogăţesc orice fiinţă şi îi dau un nou sens.

Momentul în care alegi să fii părinte este momentul în care te antrenezi într-o călătorie spirituală continuă prin viaţă, o călătorie în care înveţi să culegi fericirea din lucrurile cele mai simple. Este momentul în care începi să descoperi de cât de multă iubire necondiţionată eşti capabil să oferi dar şi să primeşti.

Această călătorie nu este însă întotdeauna lină, deseori poţi fi îngrijorat, supărat, obosit, iritat. Ce trebuie să ştii atunci când te pregăteşti să fii părinte? Totul… sau aşa se pare.

Ca tată, dar şi ca medic, am observat deseori că cea mai mare povară pe care o au viitorii şi proaspeţii părinţi nu este aceea de a face faţă transformărilor din viaţa de familie ci aceea de a face faţă sfaturilor şi aşteptărilor celorlalţi. În momentul în care te relaxezi, observi că majoritatea problemelor pe care le întâmpini provin, de fapt, din exterior.

Pentru celelalte temeri pe care le poţi avea, am alcătuit o echipă de specialişti pregătită să-ţi ofere informaţiile de care ai nevoie. Bineînţeles, am pus şi un strop de suflet pentru că înainte de toate, suntem cu toţii părinţi sau viitori părinţi.

În „Ghidul de Sănătate” vorbim despre aşteptările şi valorile fiecăruia dintre noi. Vei afla că avem cu toţii nevoi diferite dar şi că există soluţii pentru fiecare dintre acestea. Vorbim despre alegeri şi decizii şi te învăţăm că meseria de părinte este uşoară dacă ai încredere în tine şi în puiul tău.

Te invit să vii alături de noi, să citeşti şi să culegi din paginile acestei reviste informaţiile care îţi sunt utile. Te aşteaptă o călătorie extraordinară! Bucură-te de acest miracol prin care dragostea creează o nouă viaţă, cu încredere, pas cu pas.

Dr. Mohamed Zaher – Manager General Armonia Hospital