Saptamana Mondiala a Alaptarii

Organizatori: Asociația Clubul Isis și Armonia Hospital
1 – 7 august 2013 Aproape de mame

Pregătim săptămâna mondială a alăptării în Constanța! Începând cu 1 August până pe data de 7 August, vom susține evenimente de promovare a alăptării și consiliere în alăptare. În curând vei afla programul acestei săptămâni.

Ideile tale sunt importante pentru noi. Dacă cunoști mămici care au nevoie de ajutor – te rugăm să ni le semnalezi. Dacă ești dornică să ajuți alte mămici, te invităm să te integrezi în grupurile de suport în alăptare care vor merge în punctele cheie: parcurile din Constanța.

Intră pe pagina noastră de Facebook pentru a te alătura acestei campanii.

Așteptăm propuneri pentru subiectele arzânde pe care le-ai constatat în Constanța!

Ne aliniem evenimentului mondial: http://worldbreastfeedingweek.org/

Ziua mondială a alăptării este organizată la iniţiativa World Alliance of Breastfeeding Action, o reţea internaţională de organisme ce lucrează împreună cu Organizația Mondială a Sănătății şi UNICEF pentru promovarea alăptatului la sân.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi UNICEF recomandă alăptarea exclusivă (fără apă, sucuri, ceaiuri sau lapte formulă) până la şase luni de viaţă, şi apoi continuarea alăptării în paralel cu alte alimente până la vârsta de doi ani.

Ziua alăptării a fost celebrată pentru prima dată în Marea Britanie, Franţa, Spania şi China (1992), iar în prezent evenimentul se desfășoară în peste 170 de ţări, timp de o săptămână, pentru a încuraja alăptarea şi pentru a îmbunătăţi starea de sănătate a bebeluşilor din toată lumea.