Fii un parinte mai bun!

Susținut de: Armonia Hospital si Clubul Isis
12 – 14 aprilie Irina Petrea, Supernany vine in orasul tau

Am urmarit-o in emisiunile ei si o simteam aproape de noi prin sfaturile pe care ni le oferea.

De asta data, am avut-o in fata noastra. O sala plina, unde parinti constiinciosi, cu agende si pixuri, erau pregatiti sa noteze sfaturile Irinei, au avut incantarea sa aiba in fata lor o femeie supla, firava care trimitea sentimente si multa siguranta prin atitudinea ei – calda, deschisa, apropiata. Un seminar din care fiecare a avut ce invata, simtind cum golul creat de nesiguranta se reduce. Irina a umplut la maxim sala de conferinte a Hotelului Flora, a umplut inimile noastre, ne-a incarcat cu energie pozitiva, ne-a trasat repere.

In urma seminarului din Constanta, prietenii existenti pe pagina facebook au dorit sa organizam un astfel de eveniment si in Galati, respectiv Tulcea si din nou in Constanta.

Parintii sunt dornici sa afle cat mai multe informatii avizate cu privire la educatia copiilor si familiilor, de aceea un psiholog pe care l-au urmarit pe ecrane, in timp ce rezolva situatiile din diferite familii, este un bun prilej de a prezenta cele mai delicate momente din dezvoltarea si educatia copiilor.

De aceasta data venim in preintampinarea dorintelor dvs oferindu-va prilejul sa aflati si care sunt ofertele educationale din gradinitele si scolile private din Tulcea, Galati, Constanta. Ne dorim sa fiti alaturi de noi in cadrul evenimentului care va reuni un numar mare de parinti, cat si un numar semnificativ de gradinite care isi vor prezenta oferta educationala. In pauza de cafea veti avea prilejul sa aflati care sunt gradinitele si scolile private din orasul vostru si sa chestionati reprezentantii acestora pentru a face cea mai buna alegere pentru copiii vostri.

Pregateste-te sa devii „Un parinte mai bun!”

1. Vineri, 12 Aprilie, ora 17.00-20.30, Hotel Esplanada- ne intalnim la Tulcea impreuna cu Supernany, Irina Petrea
2. Sambata, 13 Aprilie, ora 11.00-15.00, Clubul Sidex, Galati
3 Duminica, 14 Aprilie, ora 10.00-14.00, Hotel Flora, Mamaia, Constanta

Taxa de participare:
Tulcea – 30 lei
Galati – 50 lei
Constanta – 50 lei

Locurile sunt limitate iar participarea se face pe baza de inscriere la nr. de telefon:
0771 657 827
0766 245 914
0746 587 456

Organizator: BB Center Constanta