Da, si eu pot!

Susținut de: Armonia Hospital si Clubul Isis
15 iulie 2013 Caravana româncelor care pot

Maternitatea este cea mai importanta etapa din viata fiecarei femei. Copilul ne aduce starea de implinire pe care o nici nu o banuiam! Insa, pentru a functiona intr-un tot complet, femeia – mama are nevoie sa se simta implinita pe toate planurile existentei sale: mama-sotie-cariera-relatii.
Cateodata apar disfunctionalitati iar tu poti sa confirmi daca ai simtit acest lucru. Evenimentul la care te invitam sa iei parte vine in preintampinarea nevoilor femeilor, deschizand o noua cale catre regasirea lor pe plan personal, dupa ce prioritatile din viata le-au fost schimbate, obiectivele rearanjate.
Noi, echipa Isis, adesea intalnim mamici, femei care isi cauta un alt drum dupa nasterea micutului, fie din motive financiare, fie ca nu se mai regasesc in vechiul loc, fie pentru ca, simplul statut de mama le-a oferit increderea ca POT mai mult pentru copilul lor.

Da! Si tu poti!

Te asteptam in data de 15 iulie, ora 16.00 – la Hotel Ibis pentru a afla secretele altor 7 femei care au avut aceleasi stari ca si tine si cum le-au depasit pentru a deveni ceea ce sunt astazi.

Eveniment motivational pentru femei!

Caravana va fi prezenta si in orasul tau, te asteptam cu drag. Si tu poti!

Confirma inscrierea ta la numarul de telefon 0746587456.
Pentru prietenii Armonia Hospital si BB Center biletul de participare costa 35 lei.

Parteneri: Armonia Hospital si BB Center.

Organizator: Academia Femeilor.