Cum sa-i cresti stima de sine

Organizator: BB Center
16 noiembrie 2013 Susținut de Armonia Hospital, invitat special Urania Cremene

Dragii noștri,

Ca răspuns la nevoia voastră de informare în domeniul creșterii și educației copiilor, am organizat pentru voi o dimineață specială la Forte Life, un loc unde vă puteți savura cafeaua într-o atmosferă deosebită.

Nu întâmplător am invitat-o alături de noi pe Urania Cremene, singurul specialist în parenting certificat în România pe metoda Parents Toolshop din Statele Unite, pentru a vă răspunde întrebărilor și pentru a vă ajuta sa vă descoperiți copiii și nevoile acestora, cu multă iubire, respect și înțelegere.

Subiectul acestei întâlniri este „Stima de sine”, considerată a fi cel mai important ingredient pentru reuşita în viaţă! Încrederea în forţele proprii, certitudinea valorii personale reprezintă diferenţa dintre excelență şi mediocritate, dintre satisfacţie față de viaţă şi continuă frustrare. Iar noi, părinţii, suntem direct responsabili de creşterea stimei de sine a copiilor noştri.

Dar cum facem asta fără să ne lăudăm copilul, fără să-l urcăm pe podium, să-i punem coroniţa sau fără să-i recompensăm doar succesul?

Ai cel puţin 5 motive pentru a fi unul dintre părinţii din sală:

  • Afli care este diferenţa între stima de sine, imaginea de sine şi mândrie egocentrică.
  • Înţelegi care sunt rădăcinile motivaţiei interne şi beneficiile acesteia.
  • Îţi faci o idee clară despre cum şcoala şi societatea încurajează motivaţia externă la copil.
  • Afli de ce top performerii au încredere în ei şi care le sunt convingerile.
  • Înveți care sunt tehnicile pe care le poți utiliza pentru a creşte stima de sine.

Evenimentul se adresează în egală măsura părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, celor care au deja copii preadolescenţi şi adolescenţi, şi nu în ultimul rând bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe.

Conferinţele Uraniei Cremene se bazează pe metodologia dezvoltată de către Jody Johnston Pawel, a doua generaţie de experţi în parenting din SUA, după 40 de ani de cercetare aprofundată. Cunoscută şi sub numele Parent’s Toolshop, metodologia se bazează pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se susţin reciproc, pentru prevenirea şi ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor.

Urania Cremene deţine din 2010 licenţa exclusivă a acestei metodologii în România şi Europa de Est. TOŢI părinţii care au participat la workshopurile de parenting ale Uraniei, au spus că punerea în aplicare a cunoştinţelor dobândite a avut un impact evident în modificarea comportamentului copilului/copiilor lor şi în îmbunătăţirea relaţiei părinte-copil.

Data: 16. 11. 2013
Ora: 11.00 – 13.00

Locul de desfăşurare: Forte Life Constanța, Bd. Tomis, Nr. 235, Et. 1, Complex Dacia

Taxa de participare: 50 lei / persoană

Organizator: BB Center
Partener principal: Armonia Hospital
Partener locație: Forte Life

Persoana de contact: Liliana Tudose Tel. 0746587456 / 0721486957

Inscrierile se fac telefonic, iar invitațiile se pot ridica de la sediul BB Center, str. Negru Voda nr. 5, etaj 1, ap. 3, vis-a-vis de Hotel Ibis.