Constanta pedaleaza

Organizator: Asociația Clubul Isis
31 mai 2015 eveniment susținut de Arena Medicală

Sute de adulti si copii au luat parte la actiunea organizata de Asociatia Clubul Isis, eveniment ce reuneste iubitori ai sportului, ai miscarii si, in esenta, ai sanatatii.

Deja cu traditie in orasul nostru, “Constanta pedaleaza” a fost locul de intalnire al amatorilor si profesionistilor, dar si al celor care au venit din tara pentru pedalare si pentru bronzare.

Inainte de a porni deplasarea, bicicliştii au facut o incalzire cu miscari specifice coordonate de un instructor.

La ora 10:00, cei peste 300 de adulți și copii au plecat de la intrarea in Mamaia – Telegondolă, au strabatut toata staţiunea şi s-au întors în locul de unde au luat startul, in total 10 km parcursi in 45 de minute.

A fost o defilare impresionanta coordonata de echipaje ale politiei rutiere.

Adultii au vrut sa traga un semnal de alarma privind importanta miscarii, mai ales ca multi copii prefera sa stea in fata calculatorului.

La final, participantii au primii premii, iar cei mici s-au indulcit cu surprizele oferite de cei care au pus la cale aceasta actiune.

Urmatoarea editie este programata in luna octombrie.

Pana atunci, constantapedaleaza.ro sta la dispozitia tuturor atat pentru informatii actualizate despre manifestari sportive si sfaturi pentru biciclisti, dar si pentru arhiva foto si video a evenimentului.

Multumim I’Velo care a pus la dispozitie 50 de biciclete pentru cei care nu au avut una personala, Pure Romania – Jatomi Maritimo Shopping Center pentru momentul de incalzire si cele 50 de abonamente oferite la tombola si Chicco pentru cadourile daruite copiilor.

Totodata, multumim membrilor cluburilor de ciclism din Constanta care ne-au sustinut in derularea proiectului, nu in ultimul rand lui Costin Dinu pentru “infrastructura” foto si video (inclusiv de la inaltime) pusa la dispozitie pentru imortalizarea acestui parcurs pe 2 roti.

Initiativa organizarii acestui eveniment apartine Asociatiei Clubul Isis si beneficiaza de sustinerea Armonia Hospital. Partenerii media au fost Arena Medicala si Neptun Tv, Dobrogea Tv, cotidianul Telegraf, Cuget Liber, Constanteanul si Agerpress.