Oncologie2021-04-20T11:06:27+00:00

Serviciile noastre

Viaţa, cursă pentru sănătate
Viața are un parcurs imposibil de anticipat. Ne poartă prin locuri minunate, ne oferă satisfacții, ne ajută să ne realizăm cele mai ascunse dorințe, dar ne pune și piedici. Pe unii dintre noi viața parcă vrea să ne doboare, să ne răpească fericirea, dându-ne o sarcină greu de acceptat – lupta cu un diagnostic nemilos, cancerul.

Descurajarea, frica faţă de perioada ce va urma și teama de durere îi doboară emoțional pe cei mai mulți dintre bolnavi. Cu un subconștient dominat de gânduri sumbre, demoralizați și derutați, pacienții diagnosticați cu cancer își pierd încrederea în sine.

Secția de Oncologie a Armonia Hospital – din dorința de a le oferi o șansă extrem de prețioasă, de a-i ajuta să traverseze cu ușurință greutățile vieții

Proiectul s-a născut din dorinţa medicului Mohamed Zaher de a pune bazele unui loc protejat și cu personal specializat în care pacienții diagnosticaţi cu cancer să nu primească doar îngrijiri medicale, ci şi o alinare a sufletului.

Mențiuni speciale

Diagnosticarea timpurie și tratamentul adecvat pot salva viețile bolnavilor

Cancerul poate fi vindecat atât timp cât diagnosticarea se face timpuriu, ceea ce face ca acest lucru să fie la fel de important ca metoda propriu-zisă de tratament.
Cancerul, pe locul 2 în țara noastră între cauzele mortalităţii, după afecţiunile cardiace

Pacienţii trebuie să treacă printr-un proces lung de tratament, ce presupune vizite repetate la medic şi evaluări speciale. De aceea, în Armonia Hospital veți găsi o echipă alcătuită din personal specializat şi experimentat, dispozitive care au la bază tehnologie de înaltă clasă, metode medicale moderne, precum şi sisteme de infrastructură care să permită coordonarea între specialişti şi secţiile spitalului. Adoptând această abordare, Armonia Hospital a făcut paşi importanţi în tratarea cancerului.

Program medici

LUNI – VINERI – 9.30 – 13.30
Programări la telefon: 0760.665.096

Programare Online

Multumesc pentru mesajul tau. A fost trimis.
A apărut o eroare la încercarea de a trimite mesajul dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Servicii si tarife

* Vino acum la recepţia Armonia Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Armonia Hospital.

Articole

101/12/2014

Viata, cursa pentru sanatate (Art.1)

01.12.2014|

Viața are un parcurs imposibil de anticipat. Ne poartă prin locuri minunate, ne oferă satisfacții, ne ajută să ne realizăm cele mai ascunse dorințe, dar ne pune și piedici. Pe unii dintre noi viața parcă vrea să ne doboare, să ne răpească fericirea, dându-ne o sarcină [...]

1818/06/2014

Viata, cursa pentru sanatate (Art.2)

18.06.2014|

Viața are un parcurs imposibil de anticipat. Ne poartă prin locuri minunate, ne oferă satisfacții, ne ajută să realizăm cele mai ascunse dorințe, dar ne pune și piedici. Pe unii dintre noi viața parcă vrea să îi doboare, să le răpească fericirea, dându-le o sarcină greu [...]

Spital Prieten al Copilului

Armonia Hospital a fost desemnat de către UNICEF „Spital Prieten al Copilului” o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui copil cel mai bun start în viaţă prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării să fie normă.

Certificare ISO 9001

Sistem de management al calității ISO 9001:2015; Sistem de management integrat mediului și securității internaționale conform standardelor: ISO14001:2015; OHSAS 18001:2007; ISO 27001:2013

Go to Top