Caravana „Da, Pot!” s-a încheiat! – vezi galeria foto

Vă mulțumim pentru participare!

După ce a străbătut țara și a adus informații valoroase în orașe precum Iași, Brașov, Galați și București, ne reîntoarcem în orașul nostru pentru a sprijini părinții și viitorii părinți din Constanța! Echipa Susțin Nașterea Naturală din cadrul Armonia Hospital împreună cu specialiști din domeniu v-au invitat la un eveniment deosebit dedicat gravidelor, proaspetelor mămici și partenerilor acestora!

Evenimentul din 15 Iunie 2024 – ÎNCHEIAT

📅 Data: Sâmbăta, 15 iunie 2024, ora 17:00

Locație: Hotel IAKI (Sala Viena), Constanța

Un eveniment gratuit pentru părinții și viitorii părinți din Constanța și împrejurimi.

Rezervarea locului se face în urma înscrierii prin SMS la numărul: 0732766642 / 073ARMONIA

Ce veți găsi la eveniment?

Acest eveniment este dedicat gravidelor și mămicilor, oferindu-le informații esențiale despre naștere, alăptare și pregătirea pentru maternitate. Vom aborda teme importante precum:

Da, pot să nasc natural!
Informații despre beneficiile nașterii naturale și cum să se pregătească pentru o experiență blândă și prietenoasă, susținută de echipa medicală.

Da, pot să am partenerul alături de mine!
Sfaturi despre cum partenerul poate fi prezent și implicat activ în timpul nașterii, oferind sprijin emoțional și fizic.

Da, pot să alăptez!
Informații și sfaturi despre alăptare, pentru a începe cu succes această etapă importantă a vieții de mamă.

Da, pot să am o naștere blândă și prietenoasă!
Practici și metode pentru a asigura o naștere cât mai confortabilă și plăcută pentru mamă și bebeluș.

Da, pot să nasc așa cum îmi doresc!
Informații despre cum să facă o alegere informată și asumată privind modul de naștere care li se potrivește cel mai bine.

Caravana „Da, Pot!”

Caravana „Da, Pot!” este o inițiativă a Armonia Hospital, sustinuta de Asociatia Pangeea, menită să aducă servicii medicale și educație de sănătate direct în comunitate. Prin evenimentele noastre, ne propunem să oferim acces la resurse și informații esențiale pentru menținerea unei vieți sănătoase.

Despre Echipa Medicală
La Armonia Hospital, echipa noastră medicală este formată din specialiști dedicați, cu experiență vastă în domeniul obstetricii și ginecologiei. Fiecare membru al echipei noastre este pregătit să ofere suportul necesar pentru o naștere sigură și confortabilă, respectând în același timp dorințele și preferințele fiecărei mame.

Surpriză Specială

Yoga pe Plaja IAKI – Salutăm Luna după o zi de învățare și inspirație!

După informațiile valoroase pe care le veți primi despre sarcină, naștere și alăptare la Caravana „Da, Pot!”, vă invităm să vă alăturați unei sesiuni speciale de yoga pe plaja IAKI, sâmbătă, 15 iunie, la ora 20:30.

🧘 Relaxați-vă și reconectați-vă cu corpul și mintea într-un cadru natural minunat, unde practica de yoga va completa armonios informațiile primite. Aceasta este o ocazie ideală pentru gravide și mămici să exploreze beneficiile yoga, care poate ajuta la gestionarea stresului și la îmbunătățirea stării de bine în timpul și după sarcină.

Participarea este gratuită. Pentru a vă rezerva un loc, trimiteți un SMS la numărul 073ARMONIA / 0732766642.